Samarbejde med DPU

DPU

Vi har netop etableret et officielt samarbejde med lektorerne Anne Maj Nielsen og Grethe Kragh Müller fra Danmarks Pædagogiske Universitet, som skal sikre det pædagogiske niveau i spillene til vores projekt for Rådet for Større Færdselssikkerhed. Vi har før talt med Anne og Grethe om børns udviklingstrin og medieforståelse og har lige afsluttet to workshops, hvor vi sammen gennemgik storyboards til alle vores spil, hvilket resulterede i en hel række konkrete forbedringer.

Spillene er målrettet 3-7 årige børn og udfordringen har været at lave spillene så underholdende, at de kan konkurrere om børnenes opmærksomhed med andre kommercielle tilbud, og samtidig træne børnene i at blive sikrere trafikkanter. Vi producerer underholdningen og online-universet, mens Rådet sikrer at vi tager fat i de rette trafiktemaer. Vi er stolte over og meget inspirerede af vores nye samarbejde med DPU, som betyder at vores spil nu også garanteres et tilsvarende højt pædagogisk niveau. 

  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • email
  • PDF