Politikens Forlag bag ABCiTY i Danmark

Politikens Forlag er indtrådt som distributør af det fysiske materiale til projektet ABCiTY i Danmark.

ABCiTY er et online læringsunivers for børn i alderen 4-7 år med blandt andre Anne Marie Helger og Povl Dissing på rollelisten, hvor børnene gennem sjove oplevelser lærer om bogstaver og skriftsprog som forberedelse til skolen. Universet er realiseret i samarbejde med private investorer og med støtte fra Det Danske Filminstitut og EU.

Politikens Forlag er ved at være klar med trykningen af de første fysiske produkter til universet. Forlaget står bag rejsebogserien ”Turen går til”, så næste rejsemål bliver naturligt nok ABCiTY. Materialet udkommer i såvel boghandler som supermarkeder. Direktør på JP/Politikens Forlagshus A/S, Lene Juul, udtaler: ”Det er en god kombination af indlæring og underholdning, og brugen af flere platforme gør, at vi kommer ud, der hvor børnene befinder sig”.

Projektet ventes færdigudviklet til sommer og de første reaktioner er begyndt at melde sig, her er det Senior Producer Rebecca Denton fra Turner Broadcasting: ”I saw the edutainment concept ABCiTY at BUFF in Malmö, March 2010. I’ve seen dozens of virtual worlds for kids, and thought this was outstanding by comparison. ABCity has lots of potential in the European kids market – and beyond – and as such, I’ve recommended it to my network.”

Læs mere om ABCity her

  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • email
  • PDF