EU’s unge væk fra smøgerne

EU har lanceret en anti-ryger-kampagne i form af 12 animerede episoder. I episoderne følger vi fire anti-ryger-superhelte, som kommer unge til undsætning i deres ryger-dilemmaer. Animationsstilen er dejlig frisk og humoren er god og grov i stil med Happy Tree Friends,  hvor man faktisk smiler af pointerne og tror på, at målgruppen gider tale med vennerne om dem bagefter.

Her er min yndlingsepisode:

Umiddelbart kunne jeg ikke finde andet kampagnemateriale end videosites på Daily Motion og den tilhørende Facebook side. Jeg kan desværre tvivle på, at 12 epioder i sig selv er nok til at skabe store bølger, og når nu karakterene er så sjove, ville jeg gerne have undværet et par episoder til fordel for at se dem optræde i et par gode spil eller som noget mobil indhold, hvor man kan lege med dem, mens man venter på bussen.

Men dejligt at se EU være frisk med de unge…

  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • email
  • PDF

Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs that start with http:// are automatically converted to hyperlinks.