comic2
comic_screensbcomic_screensc

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF

EGMONT CREATIVE//

COMIC CREATOR

 1. KUNDE EGMONT CREATIVE
 2. ÅR 2008-2009
 3. TYPE Disney tegneserie-generator

UDFORDRING

Opgaven var at etablere en tegneseriegenerator med alle de velkendte Disney-figurer - designet til målgruppen 7 +, med henblik på at fastholde - og skaffe nye brugere til andeby.dk. Løsningen skulle udformes så den kan lanceres internationalt.

LØSNING
Løsningen, der blev baseret på kundens ide-oplæg, blev designet og eksekveret som en underholdende flash-løsning, der i første omgang bliver integreret på webuniverset www.andeby.dk. Børnene kan med applikationen skabe deres helt egen tegneserie med de kendte Disney figurer, herunder skrive en historie i talebobler, der udvides proportionelt med tekstmængden. Efter den kreative proces kan børnene så printe tegneserien - eller maile resultatet til deres familie og venner.

Løsningen til Egmont, der lanceres i sommeren 2009, er et godt ex på et sjovt værktøj, der giver mulighed for user generated content, hvormed brugerne samtidig fungerer som indholdsleverandører og glade ambassadører for virksomhed eller produkt.

Comic Creator blev udviklet i et internationalt format, med en backend der kan håndtere versionering til 10 lande - og et tilsvarende stort antal samtidige brugere. Backenden rummer derfor både et bruger interface, et administrationsmodul til de enkelte lande-administratorer - og et centralt administratormodul, hvert af dem med log in - og selvstændig funktionalitet.

Løsningen bliver senere udvidet med en community-del, med mulighed for at rate, anmelde børnenes tegneserier mv.

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF