signefoto

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF

SIGNE ‘BANANA LOPEZ’ GJERVIG

 1. MEDARBEJDERSIGNE GJERVIG
 2. STILLINGPROJEKTLEDER
 3. KONTAKTSIGNE@WEGAME.DK

Hej med dig.

Jeg hedder Signe Gjervig. Jeg har en bachelor i Medie Produktion og Ledelse fra Den Grafiske Højskole og er tidligere uddannet Multimediedesigner fra Erhvervsakademiet for IT & Kommunikation.

Jeg kommer fra en stilling som projektleder hos Aid Agency og har tidligere været projektleder hos In2Media. Jeg har rejst en del og har for nyligt boet to år i New York, hvor jeg arbejdede som Interactive Producer hos et kommunikationsbureau, som havde en 'grøn profil' med fokus på miljø og socialt orienterede projekter. Jeg har ca. 5 års erfaring med projektledelse og kommunikation, primært inden for online marketing, corporate design og Cause Related Marketing/CSR.

Som projektleder er jeg meget involveret og interesseret I at motivere folk og integrere og bruge ressourcerne bedst muligt. Jeg kan rigtig godt lide at facilitere idéudvikling og synes det er sjovt at skabe nye muligheder for og med kunderne.

Det som får mig op om morgenen er at arbejde for en god sag i et kreativt miljø, hvor der er en god chance for et grin.

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF