Find din indre Ulla Terkelsen

jp_logo_150238e1

Vi arbejder på flere projekter for Jyllands-Posten og er netop i fuld gang med design og udvikling af en ny applikation til JP’s undervisningsforum, Mediarium. Applikationen, som implementeres på computere i Mediariet, giver de studerende mulighed for at optage video og lyd til deres egne (fiktive) nyhedsindslag – samt publicere de bedste indslag. Vi udvikler desuden en video-player og sortering af videoerne til fremvisning af de publicerede nyhedsindslag på JPs site. Målgruppen er 9.-10. klasse og den første årgang på ungdomsuddannelserne.

“I Mediariet træder du ind i en kunstig virkelighed, hvor lyd, lys, kulisser og den mest moderne computerteknologi gør dig til reporter for en dag.  I “journalist-simulatoren” får du lov til at mærke på din egen krop, hvordan rigtige pressefolk arbejder”, Jørn Mikkelsen, Chefredaktør hos Jyllands-Posten.

  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • email
  • PDF