Læringsspil for EXPERIMENTARIUM

logo_dk_blaa_3

Sammen med Experimentarium udvikler vi et underholdende online læringsspil, der skal bruges til at undervise folksekolens 7.-9.-klasser – og her lære dem om sammenhængen mellem det vejr der omgiver os – og klimaet, som bagvedliggende mekanisme. Spillet skal indgå i klimadebatten op til FNs klima konference december 2009. Uden at løfte sløret fuldstændigt kan vi røbe, at det kommer til at handle om vejrguden, som har vundet en drømmedate i The LoveBug Show. Som hans gamle ven eller veninde, skal spilleren sætte sig ved vejrgudens klimamaskine – og prøve at skaffe ham godt vejr, så han kan køre casanovastilen hele vejen hjem. I det sammentænkte læringsmateriale blive de konkrete klimaemner efterfølgende behandlet på klasseniveau, med afsæt i spillet.

Projektleder hos Experimentarium, Bent Poulsen, giver udfordringen et par ord med på vejen:

  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • email
  • PDF