se-og-hc3b8r_1se-og-hc3b8r_3

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF

SE & HØR //

SE & HØR QUIZ

 1. KUNDE SE & HØR
 2. ÅR 2006
 3. TYPE Brand management, Quiz
 4. MEDVIRKENDE Henrik Qvortrup

UDFORDRING
Opgaven, der blev defineret i samarbejde med Se og Hør, gik ud på - at udnytte SE og Hørs viden fra bladdriften, til underholdende brugerinteraktion på nettet. Det som et marketing - og brand management stunt.

LØSNING OG RESULTAT
Wegame udviklede til formålet en animeret online quiz, der kaster brugeren direkte ind i Se og Hørs travle redaktion. Her skal spilleren bevise, overfor tidligere Chefredaktør Henrik Qvortrup, at vedkommende kender bladet så godt, at der er basis for ansættelse som journalist. Henrik Qvortrup sparer ikke på superlativerne, når han afslutningsvis leverer sin personlige vurdering af spillerens præstation!

Det endelige produkt blev meget vel modtaget af kunden - og brugerne.

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF