Hyperlinked video

Det har været muligt i mange år at gøre videoer på nettet interaktive, men det er først nu, da det er blevet teknisk muligt i mere populære og tilgængelige formater, som på YouTube, at det tager fart og bliver brugt. Det føles lidt som at blive skudt tilbage til dengang, hvor internettet ikke var meget andet end hypertext/hyperlinks. Som dengang, bliver man igen betaget af de muligheder hyperlinks, og nu altså hyperlinked video, skaber.

YouTubes interaktive muligheder, Layar og Augmented Reality er nogle af de mange eksempler på, at vi går imod en tid, hvor principper for hvordan vi navigerer i virkelige billeder og video vil blive skabt. Vi kommer uden tvivl til at se et væld af sjove ideer og løsninger i de kommende år, hvor de nye interaktive muligheder i video bliver udnyttet.  Her er nogle af de første spæde eksempler på YouTube.

  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • email
  • PDF

Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs that start with http:// are automatically converted to hyperlinks.