-

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF

LUNDBECK //

Intern Marketing

 1. KUNDE Lundbeck
 2. ÅR 2009-2010
 3. TYPE Intern marketingskampagne
 4. ELEMENTER Microsite og animationsfilm med integreret quiz

I forbindelse med en større intern kampagne hos medicinalfirmaet Lundbeck, lancerede vi i vinteren 2009/10 en animeret online-konkurrence.

Udfordringen bestod i at engagere Lundbecks internationale salgsteam ved at formidle det faglige indhold på en ny og engagerende måde, ligesom der skulle samles opmærksomhed omkring kampagnens offline elementer. Vi udviklede en serie på tre animationsfilm, hvor hver indeholdt en interaktiv quiz, som Lundbecks internationale medarbejdere kunne deltage i. Animationsfilmene med de interaktive quizzer blev implementeret på et micro-site med tilhørende administrations- og statistikmodul.

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF