Bike Ride

For et par uger siden kiggede den omrejsende Bicycle Film Festival forbi den to-hjuledes yndlingsby, København. Som en del af det ganske overskuelige program var Empire Bio fyldt til randen af cykel-entusiaster, som alle var stimet sammen foran det store lærred for at lappe en lang række kortfilm, med cyklen som overordnet tema,  i sig.

Der var flere fine kortfilm iblandt, men aftenens højdepunkt var en charmerende og enkel animationsfilm fra 2000 om en stakkels fyr, som cykler 5 timer for at besøge hans nye kæreste. Den eksisterer ikke umiddelbart i bedre kvalitet på nettet end denne fra spike.com, der dog stadig kan få en til at trække på smilebåndet.

  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • email
  • PDF

Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs that start with http:// are automatically converted to hyperlinks.