Brooklyn Hipster characters

Jeg har aldrig rigtig fulgt så meget med i vinyldukke-genren. Måske skyldes det, at der gik lige lovlig meget inflation i den for nogle år siden, men måske endnu mere fordi dukkernes minimalisme og stærkt simplificerede karaktertræk gjorde, at jeg så dem mere som halv-flade designobjekter end dukker med personlighed og en historie.

Derfor er det også forfriskende at få udfordret ens fordomme om alle disse hypede dukker ved at støde på den her fantastiske serie af Felt Mistress, som har lavet hendes egen version af Jon Burgermans Brooklyn Hipster karakterer. Der er attitude for alle pengene, og man har lyst til at lære dem at kende. (personlig favorit: rød charmeklud og udskudte hofter)


Brooklyn Hipster characters 05

Brooklyn Hipster characters 04

Brooklyn Hipster characters 01

Brooklyn Hipster characters 03

Brooklyn Hipster characters 02


Flere billeder på Felt Mistress’ flickr.

  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • email
  • PDF

Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs that start with http:// are automatically converted to hyperlinks.