ABCiTY: EU, Det Danske Filminstitut og sneak peak

Vores kære ABCiTY-projekt, som vi forventer at launche til efteråret har netop modtaget den fine anerkendelse i form af støtte fra EU. Som nogle af jer måske ved fik projektet også støtte af Det Danske Filminstitut tidligere på året.

Vi er stolte af blåstemplingen og kisteglade over at finansieringen af projektets launch nu er på plads. Vi glæder os til at lukke jer inden for i ABCiTY! Se lille video-snas med nogle af dem, som lægger stemmer til neden for og læs mere om ABCiTY her og her.

  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • email
  • PDF

Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs that start with http:// are automatically converted to hyperlinks.