michaelfoto

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF

MICHAEL KÖNIG

 1. MEDARBEJDERMICHAEL KÖNIG
 2. STILLINGPARTNER & KREATIV ANSVARLIG
 3. KONTAKTMICHAEL@WEGAME.DK

Hej!

Jeg hedder Michael König og startede FLA10 sammen med Stanford i 2000, det lille flash-firma, der en del år senere blev til Wegame. Stanford og jeg mødte hinanden på ITU, hvor vi skrev speciale sammen, og jeg er faktisk stadig tilknyttet universitetet, hvor jeg i dag fungerer som ekstern censor i ny og næ - og tidligere har jeg også undervist derinde i konceptudvikling til digitale medier.

Jeg også været et par år hos designvirksomheden 1508 A/S, hvor jeg arbejdede på en del forskellige flashprojekter for bl.a. Udenrigsministeriet, Københavns Kommune og Antidoping Danmark.

Vi er tre partnere (Stanford, Kristian og jeg selv) og min rolle er Kreativ Ansvarlig. I det daglige betyder det, at jeg er dybt involveret i konceptudviklingen på praktisk taget alle projekter. Og det afspejler nok også hvor mine primære interesser ligger; nemlig inden for digitale koncepter, dramaturgi og ikke mindst det at sætte sig ind i en ny målgruppe og lave noget, der taler helt specielt til dem.

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF