1_teaser1

dolph02dolph03dolph01

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF

DR //

DOLPH

 1. KUNDE Danmarks Radio
 2. ÅR 2007
 3. TYPE Marketing applikation, Svada-maskinen
 4. MEDVIRKENDE Flodhesten Dolph
 5. LINK Dolph og Wulff med venner

UDFORDRING
Opgaven var at udvikle en interaktiv løsning, der ville kunne berige fanskaren til den populære serie. Udfordringen var derfor især, at lave et produkt der humoristisk kunne leve op til serien - og dermed målgruppens forventninger.

LØSNING
Det er ofte det det simple som fungerer bedst. I tilfælde udviklede vi derfor en forholdsvis simpel applikation, en såkaldt Svada-maskine. Maskinen giver målgruppen en unik mulighed for, at lægge beskidte ord i munden på deres ynglingsfigur, flodhesten Dolph. Det er med løsningen muligt at sende en svada til en ven, som fortjener "Dolphs" ærlige mening. Med meget få ord kan der laves rigtig mange bizarre sætninger! Prøv selv svada-maskinen!

RESULTAT
Dolphs talegenerator har været en udpræget succes for DR, med mere end 200.000 sendte svadaer!

"Wegame forstår dels at udføre en opgave til tiden - men også at aflevere den helstøbt!" 

Christina Schou Christensen, DR UNG

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF