cathrine_foto

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF

CATHRINE THINGSTADENGEN

 1. MEDARBEJDERCATHRINE THINGSTADENGEN
 2. STILLINGPROJEKTLEDER
 3. KONTAKTCATHRINE@WEGAME.DK

Jeg hedder Cathrine Thingstadengen og er født og opvokset i Norge. Jeg flyttede til København i 2000 for at læse på Kunstakademiets Arkitektskole fra 2000-2006 - med en afstikker på et år til Danmarks Designskole i 2004.

De sidste år på Arkitektskolen fokuserede jeg på strategisk design, brugercentreret design, alternative (digitale) medier og værktøjer for bedre kommunikation mellem designer og (slut)bruger. I den forbindelse har jeg været i tæt kontakt med slutbrugere, som har deltaget som testpersoner på forskellige projekter, bl.a. med designspil, mock-ups, videoregistrering m.m. Derudover fik jeg på min uddannelse erfaring med grafisk design, møbel, belysning, byrum og arkitektur.

Før Wegame var jeg ansat som arkitekt og designer hos MUTOPIA Arkitekter i to år fra 2006-2008. Her var jeg involveret i flere digitale projekter bl.a. visuelle diskussionsprogrammer til Dansk Arkitekturcenter, design og opførelse af inventar til Byparken (byrum i Ørestad City) samt research, strategi og design for udviklingen af Kødbyen i København.

Sideløbende har jeg haft gang i flere selvstændige projekter som fx koncept for Roskilde Festival 2009, udstillingsdesign for VI KBH'R plus diverse mindre projekter i samarbejde med sjove designere og kunstnere.

Af praleri nævnes i flæng: 2. præmie i 'Nyt liv i bykirken' (international arkitektkonkurrence i samarbejde med MUTOPIA, 2008), Honorable mention i 'The skin of Corian' (international design konkurrence, 2006) samt udstilling af møbel på møbelmessen i Bella Center (Stockholm Furniture Fair og ICFF New York, 2005)

Nå ja, og så har jeg en kolonihave...!

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF