tidslinje_teaser01dr-logo_tidslinjer

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF

DR //

TIDSLINJER

 1. KUNDEDanmarks Radio
 2. ÅR2002- i dag
 3. TYPEDynamisk tidslinjegenerator
 4. LINKDR Tidslinje

UDFORDRING
Her har vi et af projekterne fra dengang Wegame bare var Michael og Stanford - og i øvrigt hed FLA10. Helt tilbage fra den gang hvor XML var det nye frække, man kunne forbinde flash med. Trods dens enorme alder målt i interweb-år, så har vi alligevel valgt at tage den med, fordi den er et fint eksempel på en solid løsningsmodel der var tænkt godt fra starten - og som stadig er effektiv til formålet.

Danmarks Radio havde brug for hurtigt og nemt, at kunne præsentere komplicerede emner og kontinuerlige forløb på en overskuelig måde.

LØSNING OG RESULTAT
Vi udviklede til formålet en tidslinjegenerator, som indeholder al den funktionalitet der skal bruges, for at man overskueligt kan sætte et tidsforløb op som en interaktiv tidslinje. Det grafiske lag er lavet, så DR selv kan udskifte elementer fra gang til gang - mens selve indholdet dynamisk hentes fra XML-filer. Det eneste som er statisk er selve motoren.

DR har sidenhen med succes genbrugt den meget fleksible løsning i mange sammenhænge - og i forskellig indpakninger.

"Wegame forstår dels at udføre en opgave til tiden - men også at aflevere den helstøbt!"

Christina Schou Christensen, DR UNG

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF