rumforskning_01rumforskning_02rumforskning_03rumforskning_04rumforskning_06

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF

Dansk Rumforskning //

RUMMET

 1. KUNDE Dansk Rumforskningsinstitut
 2. ÅR 2003
 3. TYPE Undervisningsunivers, SpaceAdventure

UDFORDRING
Dansk Rumforskningsinstituts velbesøgte side Rummet, er populærvidenskabelig formidling om rumfart og rumforskning.Instituttet havde med opgaven brug for at popularisere den faglige rumforskningsviden til folkeskolens største klasser.

LØSNING
Til Rummet udviklede vi et undervisningsunivers, SpaceAdventures. Spillet er et adventure spil, som tager eleverne med op på en forladt rumstation, hvor de skal de løse gåden om Kaptajn McKlues forsvinden. Eleverne skal, for at kunne bevæge sig rundt på rumstationene og løse gåden, svare på en masse spørgsmål i deres logbog. Logbogen er tilgængelig for lærererne via et online lærermodul, hvilket  giver dem mulighed for, at da kan følge deres elevers færden og læring.

Rækken af spil, animation og quizspørgsmål blev udviklet i et tæt samarbejde med rumforskerne tilknyttet instituttet.

Opgaven er fra en tid, hvor dokumentation af online aktiviter havde lille prioritet. Imidlertid blev løsningen vel modtaget - og er stadig den dag i dag, rent funktionelt og gamemekanisk, state of the art.

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF