• Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF

Ogilvy //

FUN saftevand

 1. KUNDE Ogilvy/Kavli
 2. ÅR 2005
 3. TYPE Marketing - og loyalitetspil

UDFORDRING
Efter en henvendelse fra Ogivly, blev vi bedt om at udvikle et spil til den nye FUN Light saftevand, der kunne markedsføre produktet online.

LØSNING
Vi opbyggede et platformsspil omkring den onde karakter Dr. Sukra, som stjæler al FUN Light, hvorefter han sender sine onde sukkerknalder ud for at beskytte ham. Spillerens opgave er at kravle op igennem universet - og på god gammeldags arkade facon, undgå alle de onde sukkerknalder, hoppe over forhindringer - for til sidst at befri Fun Light fra Dr. Sukra.

Til løsningen udviklede vi vores egen spilmotor, som kan anvendes til at køre alle typer af platformsspil. Via et separat CMS-modul, opbygger en administrator sine egne baner med et simpelt drag and drop system. Dette gør det ligeledes nemt for produktejeren, i dette tilfælde Kavli, at udvide spillet løbende med nye baner - og dermed holde deres brugeres interesse.

 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks
 • email
 • PDF